Wezenlijk veranderen traject

//Wezenlijk veranderen traject

Waarom dit Wezenlijk Veranderen Traject ?


Omdat ik zelf heb ervaren dat een groep kanjers om mij heen richting het realiseren van mijn droom essentieel is geweest, heb ik besloten een 6 maanden programma te introduceren waar we in een groep gaan werken aan onszelf en onze dromen. Ik wil dit al zo lang, ik ga het nu gewoon doen.
Het is een individuele training/coaching in een groep. De groep werkt als een supportsysteem en als een spiegel. Je kunt het naar mijn idee namelijk nooit alleen.

Steeds vaker word ik gevonden en aanbevolen door mensen als topcoach. Mijn klanten help ik met ‘persoonlijke vraagstukken’ over wat wil ik nu echt als mens, waar wil ik heen, waar word ik blij van? Hoe stop ik met de zweep? Hoe word ik milder naar mezelf? Hoe word ik nu echt succesvol en hoe ga ik beter voor mezelf zorgen?

6 maanden, 6 mensen, 6 missies. Ik help jou om patronen te doorbreken. De beste versie van jezelf te worden. Vol zelfvertrouwen en zelfliefde.

Voor wie is dit Wezenlijk Veranderen Traject? Voor iedereen die toe is aan:

 • Groei, ontwikkeling en patronen doorbreken
 • Een wezenlijke verandering in zijn of haar leven
 • Een volgende stap
 • Een supportgroep met gelijkgestemden
 • Een TOP coach met humor, lichtheid en uitleg over het HOE
 • Toe is aan een schop onder zijn of haar kont
 • Inzichten in belemmerende overtuigingen en gedachten en handvatten hoe deze om te zetten richting jouw droomleven
 • Met nog meer liefde naar jezelf te kijken, weg met het perfectionisme en het zweepje, verwelkom “Ik ben weer verliefd op mij! “
 • Zijn of haar droom of dromen waar te maken

 

Hoe zie dit er praktisch eruit?

Dit traject start op maandag 29 oktober aanstaande. Op deze eerste live bijeenkomst gaan we aan de slag met jouw dromen, doelen, wensen en patronen. Hier wordt precies helder wat jou te doen staat de komende periode.

De volgende live sessies zijn op maandag 19 november en de laatste live sessie is op maandag 28 januari. Al deze sessies vinden in Utrecht plaats.

De andere coaching momenten plannen we samen in overleg.

Wat is jouw investering en wat krijg je daarvoor?

Jouw investering voor dit 6 maanden traject is € 1498,00 euro ( exclusief 21% BTW).Je krijgt hiervoor:

 • 3 live sessies in Utrecht van 3 uur
 • 1 live 1- op- 1 coaching gesprek met Nanette van 1,5 uur
 • 1 Skype coaching met Nanette
 • Jouw Persoonlijke Support Appgroep
 • Onbeperkt toegang tot de Facebook Community

Door de jaren heen heb ik mezelf ontwikkeld als topcoach, veelzijdig trainer, spreker en sinds kort ook Theatermaakster. Ik zeg dit zo stellig, omdat ik mezelf ook echt goed vind. Dit komt met name doordat ik continu investeer in mijn eigen ontwikkeling. Ik heb een enorme behoefte aan groei en wil mijn 100% potentieel benutten. 2017 was het jaar van wezenlijke verandering voor mij. In dat jaar rekende ik af met de zweep en de ziekte die Perfectionisme heet waardoor ik voortaan 100% controle heb over mijn eigen gedachten. Ik kan dit jou ook leren. In een jaar tijd heb ik een theaterproductie gemaakt zonder ervaring en die staat als een huis. Ik heb mijn droom waargemaakt en ik heb een missie: Alle Nederlanders weer verliefd te laten worden op zichzelf. Ik zeg wat ik bedoel en ik bedoel wat ik zeg, geen mooie gladden woorden, geen medelijden, ik zeg jou exact wat jij nodig hebt om te groeien en in meer liefde met jezelf en de ander te leven. Als je echt iets wilt doorbreken…. dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wat is het effect van dit traject?

Na dit traject heb je helder voor ogen wat jouw levensmissie/droom is én de weg er naar toe. Je kent je eigen belemmerende overtuigingen en negatieve gedachtes en hebt geleerd om deze om te buigen in positieve gedachtes en hoe je in de actie kunt blijven. Je hebt de eerste stappen gezet in de richting van jouw droom.

Bel of mail me meteen voor meer info mailto:nanette@wezenlijkveranderen.nl

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?