Waarom klanten vanaf nu alleen nog maar jou willen

//Waarom klanten vanaf nu alleen nog maar jou willen

Pssst ben jij ambitieus, toegewijd en vol met passie voor je vak?

Ben jij die toegewijde, ambitieuze ondernemer met passie voor zijn vak en heb je een verschrikkelijke hekel aan het vinden en binden van klanten op de ouderwetse koude manier? Vind je het vreselijk om jezelf te verkopen op manieren die niet bij jou passen? Stop daar net als Karin, dan vandaag nog mee.

Karin, één van mijn klanten is Interieurstyliste. Ze maakt prachtige, op maat gemaakte en authentieke ontwerpen voor winkels. Deze bedrijven hebben passie voor hun winkel en stralen ambacht en vakmanschap uit. Ze hechten waarde aan mooie spullen en kwaliteit. De winkels die zij heeft ingericht zijn prachtig en helemaal passend bij de missie en visie van dat bedrijf. Zo knap hoe ze dat doet.

Karin zat met haar handen in het haar

Karin is een kei in haar vak, maar geen ras verkoper. Ze is bescheiden, lief, slim en heel creatief maar zichzelf verkopen en echt moeite doen om bij die bedrijven binnen te komen schoof ze steeds maar voor zich uit. Ze deed veel aan marketing en reclame, maar iedere zet ging haar tegenstaan. Het paste niet…het klopte niet. Ze zat met haar handen in het haar. Via google kwam ze terecht bij mij.

Samen zijn we aan de slag gegaan met Haar Authentieke Klanten Vinden Plan. Ze heeft nu een top 10 van haar ideale aanstaande klanten samengesteld en voor ieder bedrijf een mini ontwerp gemaakt voor een nieuwe look en feel van de winkel.  Ze heeft deze ontwerpen persoonlijk afgegeven en toegelicht en 5 van de 10 winkels waren zo enthousiast dat ze al klant zijn geworden. Ze liepen weg met haar ontwerp en met haar persoonlijkheid.

Dit was de bedoeling

Op een authentieke manier haar ideale klanten mogen helpen…..

Helemaal datgene doen wat bij haar past als mens en als ondernemer. Karin is gewoon geen koude acquisitie dame en ze adverteert niet graag in woonmagazines. Waar het haar om gaat is echt contact, echte mensen en winkels zien en datgene maken en ontwerpen wat uniek is en helemaal past bij die winkel.

Herken jij jezelf in Karin en zou jij je ook meer willen ontwikkelen in het vinden en binden van jouw ideale klant op jouw authentieke manier zonder verkooppraatjes en jezelf te moeten verkopen?

Ben je misschien een tikkeltje bescheiden en kun je wel wat hulp gebruiken bij het overwinnen van jouw angst als het gaat om klanten vinden en binden.

Dan is de workshop Klanten vinden 3.0 iets voor jou.

Jouw Authentieke Klanten Vinden Plan

Op woensdag 11 mei van 9.30-16.00 gaan wij de hele dag aan de slag met jou Authentieke Klanten Vinden Plan.

Kijk hier voor meer informatie of  schrijf je meteen in.

Ik heb er bewust voor gekozen om met een kleine groep te werken. Er is ruimte voor 6 ondernemers.

Ik wil je de aandacht geven die je verdiend en dit kan ik alleen maar doen door  te werken in een kleine groep.

 

Direct inschrijven