VIP traject

//VIP traject

Voor wie is het VIP traject? Voor mensen die:

  • Klaar zijn voor de volgende stap, maar hulp nodig hebben bij het hoe
  • Merken dat ‘iets’ hun groei blokkeert, hier last van hebben en hier klaar mee zijn.
  • Weten dat ze iets anders willen, maar nog niet precies wat.
  • Alles uit zichzelf en hun bedrijf willen halen

Neem nu Marieke, één van mijn klanten.

Ze nam eind 2017 contact met me op en ze vertelde dat ze helemaal klaar was met in het zelfde kringetje ronddolen. Ze was zo perfectionistisch en zo streng voor zichzelf dat ze geen fouten mocht maken van zichzelf en daardoor passief werd en geen actie meer ondernam. Uit angst om fouten te maken.

Ze wilde af van dat perfectionisme en wilde uit haar cocon komen. Ze wilde namelijk altijd alles maar alleen oplossen en dit leverde haar eindelijk alleen maar eenzaamheid en frustratie op. Het moest anders, maar ze wist niet hoe.

Tijdens haar traject heeft Marieke geleerd om weer in de actiestand te komen, te genieten van haar ‘fouten’, successen te schrijven en te delen, is ze opener geworden naar de mensen om haar heen en heeft ze hele stoere stappen gezet in de groei van haar bedrijf.

Ik ben zo rete trots op haar. Dit heeft ze namelijk allemaal zelf voor elkaar gebokst. Uiteraard met een beetje hulp van mij-;)

En Bob….

Bob zocht begin dit jaar contact met mij. Hij merkte dat iets zijn dromen saboteerde en kwam er zelf niet uit. Hij wilde bijvoorbeeld een boek schrijven over burn-out preventie, maar elke keer kwam het er niet van, omdat hij niet genoeg in zichzelf geloofde.

Tijdens zijn traject zijn we aan de slag gegaan met het ombuigen van negatieve saboterende gedachten naar positieve helpende gedachten om zijn boek te gaan schrijven. Als je continue denkt ik kan het niet….ja dan ga je het ook niet kunnen. Hier heb ik Bob bij mogen helpen.

En met succes, hij heeft namelijk al 45 pagina’s van zijn boek geschreven en hij is orieterende gesprekken aan het voeren met uitgevers.

Hij geniet zo van zijn eigen successen en zei laatst: Nanette, wat ben ik blij dat ik bij jou dit traject mag doen, ik ben nu al zoveel gelukkiger….een mooier compliment kun je mij niet maken hoor, zo leuk!

 

Wat kost een VIP traject

Ik bied verschillende VIP trajecten aan. Bel of mail je me even als je meer wilt weten?

Neem meteen contact met me op om kennis te maken.

Als je benieuwd bent naar wie ik ben en hoe ik werk, dat kun je hier lezen.