Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Werkgeluk vergroten

Werkgeluk vergroten, hoe doe je dat? En is werkgeluk wel zo belangrijk, er moet toch gewoon gewerkt worden! Over de term werkgeluk wordt nog wel eens lacherig gedaan. Wat betekent het nou precies, wat zijn belangrijke factoren die het werkgeluk stimuleren en wat houdt het werkgeluk eigenlijk tegen? In de workshop van Wezenlijk Veranderen leer je hoe je werkgeluk kunt vergroten. We gaan in op verschillende vraagstukken en je leert hoe je als werkgever of als werknemer weer plezier kunt krijgen in je werk.

Ga voor dat werkgeluk!

Wil je niet langer met tegenzin naar je werk? Merk je dat je afdeling of team niet erg gemotiveerd is? Je hoort vaak dat mensen geen voldoening meer halen uit hun werk en dat is zonde.  Je brengt namelijk een groot deel van je leven door op de werkvloer. Ervaar je veel druk op je werk en ga je vaak over je grenzen heen? Ervaar je weinig balans tussen werk en privé? Ben je vaak moe of heb je het idee dat je niet kunt voldoen aan wat er van je verwacht wordt? Als je veel van deze vragen met ja beantwoord, is het tijd om in actie te komen en je werkgeluk te vergroten. Onze coach werkgeluk kan je daar zeker bij helpen. Het is ook mogelijk om een workshop werkgeluk te volgen.

Een positieve werksfeer

Met het hele team of afdeling gaan we tijdens de workshop aan de slag om een het werkgeluk te vergroten. Samen kijken we waar je echt gelukkig van wordt en ook waar je goed in bent. Dat zijn  best lastige vragen voor sommige mensen. Ook als teamleider heb je een belangrijke taak. Luister bijvoorbeeld naar de wensen van je medewerkers en doe daar ook iets mee. Pas dan ervaren ze meer werkgeluk en zijn ze ook een stuk gemotiveerder. Wij hebben hiervoor een speciale workshop bedacht. Een unieke combinatie van lezing, humor, diepgang en inspiratie waardoor je direct een stuk gelukkiger kunt worden in je werk.  Als je met jouw organisatie een workshop werkgeluk wilt volgen, ga je onder andere aan de slag met theater. Na afloop zijn deelnemers geïnspireerd en hebben ze  nieuwe inzichten gekregen om hun werkgeluk te vergroten.

Uniek concept

Bij Wezenlijk Veranderen werken we samen met mensen met een beperking.  Zij verzorgen samen met de coach werkgeluk de lezingen en workshops. Ze stellen vragen, presenteren zelf onderdelen en ontwikkelen op deze bijzondere manier hun talent. Wil je het werkgeluk vergroten binnen jouw bedrijf of op jouw afdeling? Vraag dan meteen een offerte aan. Wil je meer weten over onze organisatie en waar wij voor staan? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten