Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Werkgeluk verhogen

Wil je het werkgeluk verhogen binnen je bedrijf of op de afdeling? Dat klinkt moeilijk maar met een paar handvatten van een coach van Wezenlijk Veranderen kom je al een heel eind. Of volg de workshop Werkgeluk om het plezier te verhogen. Werkplezier is namelijk ontzettend belangrijk. Veel mensen zijn niet blij met de gang van zaken op de werkvloer of met hun werk en dat heeft een grote impact op je leven. Als je niet lekker in je vel zit op je werk, dan is het thuis ook een stuk minder gezellig. Er zijn irritaties en je kunt minder hebben. Het komt vaak voor dat medewerkers  zich niet serieus genomen voelen.  Ze ervaren het gevoel dat ze er niet toe doen omdat er zonder overleg veranderingen worden doorgevoerd binnen hun organisatie. Daardoor raken ze gefrustreerd, zijn ze moe en hebben ze vaker conflicten, zowel op het werk als thuis. Door deze situatie stijg het ziekteverzuim. En in plaats van positief bezig te zijn met hun werkzaamheden, krijgen ze een burn-out. Het werkgeluk verhogen kan dus een hoop ellende en spanningen voorkomen.

Wezenlijk Werkgeluk

Wezenlijk Veranderen kan je daar bij helpen. Onze missie is om alle Nederlanders gelukkig te laten zijn met wat ze doen en met wie ze zijn. Daarom hebben we de workshop Wezenlijk Werkgeluk ontwikkeld. Een unieke combinatie van lezing, humor, diepgang en inspiratie om het werkgeluk te verhogen. Zowel grote als kleine groepen kunnen de workshop volgen. Ze gaan in deze prikkelende en interactieve workshop aan de slag met theater om een eerste stap te zetten richting een nog gelukkiger leven binnen en buiten het werk. Aan het einde zijn de deelnemers geïnspireerd en hebben ze inzichten gekregen in hoe ze zelf actief aan de slag kunnen om hun werkgeluk te verhogen.

Wat levert het op?

Het is belangrijk dat medewerkers hun werkgeluk weer vinden want dat merk je direct binnen je organisatie. Ze komen met plezier naar hun werk, zijn gemotiveerd en het ziekteverzuim neemt af. Wij werken samen met mensen met een verstandelijke beperking. Zij verzorgen samen met een coach of workshopleider de lezingen en workshops. Ze stellen vragen, presenteren onderdelen en ontwikkelen op deze manier hun talent. Wil jij als organisatie ook een bijdrage leveren aan inclusiviteit en wil je het werkgeluk van je medewerkers verhogen? Vraag dan meteen een offerte aan. Wil je meer weten over onze organisatie en waar wij voor staan? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten