Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Werkgeluk

Werkgeluk, wat is dat eigenlijk? Hoezo werkgeluk, er moet toch gewoon gewerkt worden! Er wordt nog wel eens lacherig gedaan over de term werkgeluk. Wat betekent het nou precies, wat zijn belangrijke factoren die het werkgeluk stimuleren en wat houdt het werkgeluk eigenlijk tegen? In de workshop werkgeluk van Wezenlijk Veranderen gaan we in op deze vragen en leer je hoe je als werkgever of als werknemer weer plezier kunt krijgen in je werk.

Ga voor dat werkgeluk!

Ben je het zat om altijd met tegenzin naar je werk te gaan? Merk je dat je afdeling of team niet erg gemotiveerd meer is? Veel medewerkers halen geen voldoening uit hun werk en dat is zonde.  Je brengt namelijk een groot deel van je leven door op de werkvloer. Ervaar je veel druk op je werk en ga je regelmatig over je grenzen heen? Ervaar je weinig balans tussen werk en privé? Ben je vaak moe of heb je het idee dat je niet voldoet? Als je deze vragen met ja beantwoord, is het tijd om in actie te komen. Pak zelf de regie en ga op zoek naar werkgeluk. Onze coach werkgeluk kan je daar zeker bij helpen. Het is ook mogelijk om een workshop werkgeluk te volgen.

Een positieve werksfeer

Met het hele team gaan we tijdens de workshop aan de slag om een positieve werksfeer te creëren. Samen gaan we kijken waar je echt gelukkig van wordt en waar je goed in bent. Dat zijn voor sommige mensen best lastige vragen. Ook als teamleider ben je belangrijk. Luister bijvoorbeeld naar de wensen van je medewerkers en doe daar ook iets mee. Pas dan ervaren ze meer werkgeluk en zijn ze ook een stuk gemotiveerder. Wij hebben hiervoor speciaal een methode ontwikkeld. Een unieke combinatie van lezing, humor, diepgang en inspiratie waardoor je direct een stuk gelukkiger kunt worden in je werk.  Als je met jouw organisatie een workshop werkgeluk wilt volgen, ga je onder andere aan de slag met theater. Na deze workshop zijn deelnemers geïnspireerd en hebben ze  nieuwe inzichten gekregen.

Uniek concept

Bij Wezenlijk Veranderen werken we samen met mensen met een beperking.  Zij verzorgen samen met de coach werkgeluk de lezingen en workshops. Ze stellen vragen, presenteren zelf onderdelen en ontwikkelen op deze bijzondere manier hun talent. Wil je het werkgeluk binnen jouw bedrijf of op jouw afdeling verhogen? Vraag dan meteen een offerte aan. Wil je meer weten over onze organisatie en waar wij voor staan? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten