Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Werkgelukdeskundige

Een werkgelukdeskundige helpt je weer gelukkig te worden met je werk. De deskundige laat je zien wat echt belangrijk is. Als we de verschillende media moeten geloven, moeten we ontzettend veel op ons werk. Je moet passie hebben voor wat je doet, commitment hebben, en bevlogenheid ervaren. Je moet gelukkig zijn en stress is uit den boze. We moeten af van burn-outs en veel ziekteverzuim. Daarnaast moeten we nog creatiever zijn, op z’n tijd ontspannen en meer vanuit ons hart leven. Kortom, we moeten veel te veel. De werkgelukdeskundige van Wezenlijk veranderen gaat samen met jou of jouw team kijken wat echt leidt tot een gelukkiger leven.

Waar word jij gelukkig van?

Het wordt tijd om eens wat minder te moeten en eens wat meer stil te staan bij echte belangrijke vragen. Wat wil je nu echt? En is dat ook goed voor je? Wat zijn de wensen van mijn medewerkers en wat is goed voor ons team? Een werkgelukdeskundige kan je helpen om deze vragen te beantwoorden en houd je een spiegel voor. Hoe zorg je ervoor dat iedereen meer werkgeluk gaat ervaren en dat gevoel ook vast kan houden? Samen gaan we kijken waar je echt blij van wordt en waar je goed in bent. Ben je op zoek naar meer creativiteit of verantwoordelijkheid? Of wil je juist een stapje terug doen op de carrièreladder? Het is belangrijk om te luisteren naar  de wensen van je medewerkers en daar vervolgens ook iets mee te doen. Pas dan ervaren ze meer werkgeluk. En ook de motivatie gaat omhoog.

Wezenlijk Werkgeluk

Onze werkgelukdeskundige werkt met een speciale methode. Een unieke combinatie van lezing, humor, diepgang en inspiratie om het werkplezier te verhogen. Deze methode is geschikt voor kleine en grote groepen mensen. Maar ook een individueel traject behoort tot de mogelijkheden. Als je met je organisatie een workshop wilt volgen ga je onder andere aan de slag met theater. Na deze workshop zijn deelnemers geïnspireerd en hebben ze inzichten gekregen in hoe ze zelf actief aan de slag kunnen om meer werkgeluk te ervaren.

Uniek concept

Bij Wezenlijk Veranderen werken we samen met mensen met een beperking. Een prachtige doelgroep waar je veel van kunt leren.  Zij verzorgen samen met de werkgelukdeskundige de lezingen en workshops. Ze stellen vragen, presenteren onderdelen en ontwikkelen op deze manier hun talent. Wil jij als organisatie ook een bijdrage leveren aan inclusiviteit en wil je het werkplezier van je werknemers nog meer verhogen? Vraag dan meteen een offerte aan voor een sessie met een onze werkgelukdeskundige. Wil je meer weten over onze organisatie en waar wij voor staan? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten