Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Werkplezier vergroten

Het werkplezier van medewerkers vergroten is een belangrijke taak.  Veel mensen zijn niet gelukkig met hun werk en dat kan een enorme impact op je leven hebben. Als je niet lekker in je vel zit op je werk, dan is het thuis ook een stuk minder gezellig. En dat zorgt er weer voor dat er meer ruzies en irritaties ontstaan. Het werkplezier vergroten kan op verschillenden manieren. Zo voelen medewerkers  zich vaak niet serieus genomen en ervaren een gevoel dat ze er niet toe doen omdat er zonder overleg veranderingen worden doorgevoerd binnen hun organisatie. Daardoor raken ze gefrustreerd en boos, zijn ze moe en hebben ze vaker conflicten. Het is daarom belangrijk om beter naar elkaar te luisteren. Maar als je werkplezier wil vergroten kun je veel zelf doen. Sterker nog, moet je zelf doen. Want geluk komt vanuit jezelf.

Wezenlijk Werkgeluk

Wezenlijk Veranderen kan je helpen om je werkplezier weer te vergroten. Onze missie is namelijk om alle Nederlanders gelukkig te laten zijn met wat ze doen en met wie ze zijn. Daarom hebben we, de workshop Wezenlijk Werkgeluk ontwikkeld voor organisaties. Ze kunnen aan de slag om het werkplezier te vergroten. Dat kan op een unieke manier, een combinatie van lezing, humor, diepgang en inspiratie. Geschikt voor kleine en grote groepen mensen die met zichzelf aan de slag willen gaan. Ze maken kennis met theater en op een interactieve manier worden ze geïnspireerd om een nog gelukkiger leven te leiden,binnen en buiten het werk. Na deze workshop zijn deelnemers geïnspireerd en hebben ze inzichten gekregen in hoe ze zelf actief aan de slag kunnen om hun werkplezier te vergroten.

Wat levert het op?

Nou, heel veel! Niet alleen voor de medewerkers maar ook voor de werkgever. Als je medewerkers hun werkplezier weer (terug)vinden, merk je dat ook binnen je organisatie. Ze zijn gemotiveerd, komen met plezier haar hun werk en het ziekteverzuim neemt duidelijk af.

De workshop Wezenlijk Werkgeluk is een uniek concept want wij werken graag samen met mensen met een verstandelijke beperking. Zij verzorgen mede de lezingen en workshops en hebben een belangrijke rol. Zo stellen ze vragen, presenteren onderdelen en ontwikkelen op deze manier hun talent. Ze zeggen wat ze vinden en daardoor inspireren ze iedereen. Wil jij als organisatie ook een bijdrage leveren aan inclusiviteit en wil je het werkplezier van je werknemers vergroten? Vraag dan meteen een offerte aan. Wil je meer weten over onze organisatie en waar wij voor staan? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten