Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Werkplezier verhogen

Wil je het werkplezier verhogen op je afdeling of binnen je bedrijf? Dat klinkt moeilijk maar met een paar handvatten van een coach van Wezenlijk Veranderen kom je al een heel eind. Werkplezier is ontzettend belangrijk. Veel mensen zijn niet blij op hun werk en dat heeft een grote impact op je leven. Als je niet lekker in je vel zit op je werk, dan is het thuis ook minder gezellig. Er zijn irritaties en ruzies en je kunt minder hebben. Medewerkers voelen zich vaak niet serieus genomen en ervaren een gevoel dat ze er niet toe doen omdat er zonder overleg veranderingen worden doorgevoerd binnen hun organisatie. Daardoor raken ze gefrustreerd, zijn ze moe en hebben ze vaker conflicten, zowel op het werk als thuis. Het ziekteverzuim stijgt en in plaats van positief bezig te zijn met hun werkzaamheden, krijgen ze een burn-out of raken ze overspannen. Het is dus hard nodig om het werkplezier te verhogen.

Wezenlijk Werkgeluk

Wezenlijk Veranderen kan je daar bij helpen. Onze missie is om alle Nederlanders gelukkig te laten zijn met wat ze doen en met wie ze zijn. Daarom hebben we, speciaal voor organisaties die hier moeite mee hebben, de workshop Wezenlijk Werkgeluk ontwikkeld. Een unieke combinatie van lezing, humor, diepgang en inspiratie om het werkplezier te verhogen. De workshop is geschikt voor kleine en grote groepen mensen. Ze gaan in deze prikkelende en interactieve workshop aan de slag met theater om zo een eerste stap te zetten richting een nog gelukkiger leven binnen en buiten het werk. Aan het einde zijn de deelnemers geïnspireerd en hebben ze inzichten gekregen in hoe ze zelf actief aan de slag kunnen om hun werkplezier te verhogen.

Wat levert het op?

Als je medewerkers hun werkplezier weer (terug)vinden, merk je dat ook binnen je organisatie. Ze komen met plezier naar hun werk, zijn gemotiveerd en het ziekteverzuim neemt af. De workshop Wezenlijk Werkgeluk is een uniek concept omdat wij samenwerken met mensen met een verstandelijke beperking. Zij verzorgen samen met een coach of workshopleider de lezingen en workshops. Ze stellen vragen, presenteren onderdelen en ontwikkelen op deze manier hun talent. Wil jij als organisatie ook een bijdrage leveren aan inclusiviteit en wil je het werkplezier van je werknemers verhogen? Vraag dan meteen een offerte aan. Wil je meer weten over onze organisatie en waar wij voor staan? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten