Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Werkstress

Werkstress, iedereen krijgt er weleens mee te maken. Uit een recent onderzoek van TNO blijkt dat werkstress zorgt voor persoonlijk leed bij medewerkers en aanzienlijke kosten voor werkgevers. Werkstress komt veel voor en de ziekteverzuimcijfers zijn daardoor hoog. Werknemers ervaren vaak een hoge werkdruk en hebben het idee dat ze alle ballen hoog moeten houden, zowel in de werksfeer als op privégebied. Wezenlijk Veranderen heeft de workshop Wezenlijk Werkgeluk ontwikkeld. Zodat iedereen straks weer met veel plezier naar hun werk gaat en geen last meer heeft van stress op het werk.

Niet serieus genomen

Medewerkers voelen zich vaak niet serieus genomen en ervaren het gevoel van er niet toe doen, omdat er zonder enig overleg, veranderingen worden doorgevoerd binnen hun organisatie. Ze raken gefrustreerd en boos, zijn moe, hebben vaker conflicten en zitten vaker bij de HR manager of bedrijfsarts.  In plaats van dat dat ze positief bezig zijn met hun werkzaamheden. Ik zie veel organisaties hiermee stoeien. Hoe zorg je er nu voor als organisatie en als manager dat je medewerkers gemotiveerd zijn en blijven en focussen op het positieve? Met deze vragen gaan we aan de slag tijdens de workshop.

Wat houdt deze workshop in?

De workshop Wezenlijk Werkgeluk is een unieke combinatie van lezing, humor, diepgang en inspiratie. Het is een prikkelende interactieve workshop met theaterelementen waar we jouw organisatie aanzetten tot bewustwording en actie richting een nog gelukkiger leven binnen en buiten het werk. Na deze workshop zijn deelnemers geïnspireerd en hebben ze verschillende inzichten gekregen in hoe ze zelf actief aan de slag kunnen om hun werkgeluksniveau omhoog te brengen en hun werkstress te verminderen.

Samen met bijzondere mensen

Wezenlijk Veranderen werkt samen met bijzondere mensen, oftewel mensen met een verstandelijke beperking. Wij hebben een vaste poule met cliënten vanuit Reinaerde die samen met ons lezingen en workshops verzorgen. Ze stellen vragen, presenteren onderdelen en ontwikkelen op deze manier hun talent. Er wordt echt naar je geluisterd. Deze mensen zijn zo puur, zo zonder filters, zo heerlijk basaal, daar kun je elke dag weer van leren.

Over Wezenlijk Veranderen

Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, welkom moed, mildheid, humor en actie.Meer weten? Neem dan contact met ons op. Dat kan per mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten