Over Nanette

Ik ben Nanette. Ik ben ondernemer en ik heb een enorme liefde voor mensen, ik ben verslaafd aan in de actie blijven, heb een aanstekelijke energie en ik heb een enorme honger naar groei en ontwikkeling.

Mijn missie is om alle Nederlanders weer verliefd op zichzelf en elkaar te laten worden en dit doe ik door het aanbieden van Lezingen, Masterclasses, Training en Coaching in samenwerking met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Het gaat me aan mijn hart

Het gaat me elke dag aan mijn hart om te zien en te horen hoeveel mensen op deze wereld ongelukkig zijn, met zichzelf, met hun leven, met hun werk. Ik heb er voor gekozen dit niet alleen maar jammer te vinden, maar hier ook een actieve bijdrage aan te leveren. Ik kies ervoor anderen te inspireren en te ondersteunen en  mensen te helpen om hierin een doorbraak te creëren in hun leven.

Ik was ontevreden met mijn leven

Ik was streng voor mezelf, enorm perfectionistisch en mijn doelen en dromen haalde ik altijd net niet. Ik zette niet door, had weinig zelfvertrouwen, ook al dacht iedereen het tegenovergestelde, ik sliep slecht, ik was moe, had weinig energie, at al mijn emoties weg en was ook 32 kilo zwaarder dan nu en ik was eigenlijk altijd bezig met alles wat er niet liep in mijn leven. En daar was ik dan weer boos over.

Hoe kon ik nu dit ontevreden gevoel hebben met dit mooie leven, Ik had een lieve man, 2 schatten van kinderen, fijne familie en vrienden en genoeg geld om alles te doen wat we willen doen? Daar voelde ik me zo schuldig over, wanneer was het nu wel goed Nan?

Eind 2016 kwam mijn doorbraak. Ik koos ervoor uit mijn comfortzone te gaan en een persoonlijk ontwikkelingstraject te gaan doen. Ik heb hier echt geleerd weer liefde voor mezelf te voelen. Tijdens een oefening in een van de trainingsdagen heb ik hardop geroepen: Yeah, ik ben weer verliefd op mij. Dit was zo’n bijzonder moment.

Dit was het moment waarop mijn leven totaal veranderde

Ik maakte die dag de keuze om mijn droomleven te gaan creëren. Ik wilde al jaren op het podium staan met een eigen theatershow, maar durfde nooit. Ik was onzeker en bang dat het me toch weer niet zou lukken.

Vanaf toen heb ik kei en kei hard gewerkt en heb ik binnen een jaar heb ik een theatershow gecreëerd die in première is voor meer dan 200 mensen en waarbij ik alle opbrengst van de tickets heb geschonken aan een goed doel. Ik geef nu lezingen, ben dagvoorzitter en geef workshops aan grote groepen over de thema’s (Werk)Geluk en Liefde

Ik durf nu groot te denken

Ik denk groter, geloof in mezelf en ik weet zeker dat ik een beweging ga creëren in Nederland en wellicht ook daarbuiten. Ik heb namelijk het talent om mensen weer verliefd te laten worden op zichzelf, hoe zonde is het als ik dat niet de wereld ingooi?

Hoe kan ik jou helpen?

Ik kan jou weer leren om je keuzes te maken uit jouw eigen, authentieke motivatie. Omdat ik iedereen succes én 100% geluk gun en omdat ik jou inzichten kan geven die jou daar brengen.

Ik doe dit met humor, lichtheid, relativering, simpelheid en plezier. Ik wil dat mensen zichzelf en elkaar accepteren. Ik zorg dat jij ook inziet dat jij alles in huis hebt om jouw leven weer een 10 te geven. Dan pas is mijn missie geslaagd.

Jij bent perfect en precies goed zoals je bent

Want jij bent perfect, precies zoals je bent, alleen zie je dat misschien zelf even niet. Ik heb zelf ook moeten leren dat investeren in jezelf niet egocentrisch is en dat mild zijn voor mijzelf mij meer oplevert dan mezelf straffen.

Ik gun iedereen levensgeluk en ik weet ik dat ik je daarbij kan helpen.

Mijn grootste droom wordt werkelijkheid, als jij weer kan zeggen:

Ik ben weer verliefd op mij, dit ben ik en ik ben ontzettend gelukkig met mijn leven!

Zie ik je snel?

Liefs, Nanette

Dat klinkt goed! Ik wil graag kennismaken Nanette!

Waar ik mensen bij help?

Ik help mensen om alles uit zichzelf en hun leven te halen. Ik ben een optimistisch mens met een groot talent, namelijk op een respectvolle manier exact zeggen wat ik denk, zonder mensen te sparen. Ik zeg wat ik denk en wat goed is voor jou. Alleen dan kun je groeien als mens. Ik geef geen sociaal gewenste antwoorden, ik geef je feedback waar je iets mee kunt.Dit doe ik individueel, in teams en in grote groepen. Met humor, relativeringsvermogen en plezier. Ik wil de wereld mooier maken, mensen raken en inspireren alles uit het leven en uit zichzelf te halen.