Over Nanette

Over Nanette

Ik ben Nanette, geboren in het Brabantse Kaatsheuvel in 1981, getrouwd met Alfred en trotse mama van Noud en Teun. Lange tijd was ik docent sociale vakken. Hier begon mijn passie voor gedrag, verandering en hoe om te gaan met elkaar én vooral onszelf. Na mijn omscholing tot trainer/coach heb ik in 2010 Wezenlijk Veranderen opgericht. Binnen dit prachtige bedrijf heb ik afgelopen jaren ondernemers, professionals, teams en organisaties geholpen bij hun ontwikkelingstrajecten. Ik heb mooie mensen mogen begeleiden met: teamcoaching en (cultuur)veranderingsstrajecten.

 

Door de jaren heen heb ik mezelf ontwikkeld als topcoach, veelzijdig trainer en spreker. Ik zeg dit zo stellig, omdat ik mezelf ook echt goed vind. Dit komt met name doordat ik continu investeer in mijn eigen ontwikkeling. Ik heb een enorme behoefte aan groei en wil mijn 100% potentieel benutten. 2017 was het jaar van wezenlijke verandering voor mij. In dat jaar rekende ik af met de zweep en de ziekte die Perfectionisme heet waardoor ik voortaan 100% controle heb over mijn eigen gedachten.

 

Ik ben ook theatermaakster. Niet omdat ik de Academie voor Theater en Dans heb afgerond of een papiertje in die richting heb, maar omdat ik met de hulp van professionals een eigen theaterproductie heb gemaakt die begin 2018 in première is gegaan. Ik ben hier reuzetrots op.

 

Omdat ik iedereen succes én 100% geluk gun, ben ik groter gaan denken. Intussen ben ik hiermee op weg naar mijn droomleven, namelijk een beweging opzetten en een echte wezenlijke verandering teweeg brengen bij alle Nederlanders. Een meid met een missie dus. Sindsdien ondersteun ik op ludieke en originele wijze teams en organisaties om weer verliefd te worden op zichzelf en elkaar. Dit doe ik met humor, lichtheid, relativering, simpelheid en plezier. Ik wil dat mensen zichzelf en elkaar accepteren. Ik zorg dat zij ook inzien dat zij kunnen genezen van de zweep en de ziekte die Perfectionisme heet. Zodra iedereen zichzelf een 10 geeft, is mijn missie voltooid. (Gelukkig heb ik energie voor tien!)

Ik houd van

puurheid | echtheid | diepe relaties

Waar ik mensen bij help?

Ik help mensen om alles uit zichzelf en hun leven te halen. Ik ben een optimistisch mens met een groot talent, namelijk op een respectvolle manier exact zeggen wat ik denk, zonder mensen te sparen. Ik zeg wat ik denk en wat goed is voor jou. Alleen dan kun je groeien als mens. Ik geef geen sociaal gewenste antwoorden, ik geef je feedback waar je iets mee kunt.Dit doe ik individueel, in teams en in grote groepen. Met humor, relativeringsvermogen en plezier. Ik wil de wereld mooier maken, mensen raken en inspireren alles uit het leven en uit zichzelf te halen.