Wezenlijk veranderen traject

//Wezenlijk veranderen traject

Hoe kun je als organisatie ooit naar een tien als je medewerkers zichzelf maar een zesje geven?

 

Die vraag stellen wij altijd aan tafel bij onze klanten. Ze knikken….. ja ik weet het, ik besef dat dit zo is, maar hoe dan? Wij doen al zoveel. We doen mee met de Week van het Werkgeluk, we hebben ons eigen Vitaliteitsprogramma, we doen aan preventie, hebben eigen coaches, investeren in onze mensen door middel van development programma’s, heidagen, scholing. En toch is er veel uitval, lopen resultaten achter en willen we het graag anders.

Wij vertellen dan het volgende

Onze unieke methode zorgt ervoor dat organisaties vanaf de basis (de mensen) weer blij worden met zichzelf. Als er blije en gelukkige mensen in jouw bedrijf werken gaat de energie omhoog, de positiviteit omhoog, de samenwerking wordt beter en ook de onderlinge verhoudingen en relaties verbeteren, wat zich uiteindelijk vertaald in bedrijfsgroei. Als de mensen in je bedrijf  lekker in hun vel zitten, zullen ze ook thuis een leuk mens zijn en genieten van het leven. Wat dan weer een positief effect heeft op het gezin thuis en daardoor weer op de werk-privé balans.

Alles begint bij de mens achter de medewerker.

Wij hebben daarom verschillende programma’s ontwikkeld voor bedrijven die een structurele wezenlijke verandering willen doorvoeren. Onze missie is om alle Nederlanders weer verliefd te laten worden op zichzelf en zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan.

Interesse? Benieuwd naar ons verhaal en onze unieke methode? mail naar mailto:nanette@wezenlijkveranderen.nl

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?