Gratis coachgesprek

Meer vrijheid, authenticiteit en lichtheid in jouw leven

Ben je op zoek naar een coach en zie je door het bomen het bos niet meer?
Er zijn in Nederland meer dan 40.000 coaches. Er is zoveel aanbod, dat ik me helemaal kan voorstellen dat velen door de bomen het bos niet meer zien. Hoe weet je nu welke coach of methode bij je past? 

Daar kom je wat mij betreft maar op 1 manier achter. Door kennis te maken. Daarom bied ik geheel vrijblijvend een gratis coachgesprek aan. We maken kennis, ik vraag je het hemd van het lijf en na ons gesprek heb jij meteen al een aantal handvatten die je meteen kunt toepassen in jouw leven.

Wat zou je graag anders zien? 

In jouw coachgesprek gaan we in op deze moeilijke vraag. Veel van mijn klanten vinden het lastig hier meteen een antwoord op te geven. Ze hebben wel een beetje een idee, maar om er echt achter te komen is vaak wat meer tijd en coaching nodig. Wanneer je dus nog geen antwoord op deze vraagt hebt is dat geen probleem. Dan wordt het doel van dit gesprek om meer helderheid te creëren voor jou. Zodat jij na dit gesprek meteen helder hebt waarin je je verder wilt ontwikkelen.

Wat ontvang jij helemaal kosteloos?
 • 30 minuten coaching van Nanette
 • Praktische handvatten om meteen toe te passen in jouw leven
 • Een op maat gemaakt advies voor jou in je verdere zoektocht

Je hoeft het niet alleen te doen!

Klanten die je voorgingen hadden de volgende vragen voorafgaand aan hun coachingssessies met mij:
 • Ik wil erachter komen wat ik nu precies wil in mijn leven
 • Ik droom er van om voor mezelf te beginnen maar ik durf niet
 • Ik zou zo graag alles wat minder perfect willen doen
 • Ik wil graag een betere werk privé balans willen
 • Ik zou graag een gezondere levensstijl willen
 • Ik wil graag meer zelfvertrouwen hebben
 • Ik wil me graag minder aantrekken van de mening van anderen
 • Ik wil uit de automatische piloot stand komen

Herkenbaar voor jou en wil je hier ook graag over sparren met mij?

Je kunt hier meteen jouw gratis coachgesprek inplannen:

Tot snel!

Liefs Nanette